Cenaclul de la Deko – prima ediţie

Café Deko devine începând de duminică, 9 noiembrie 2008, ora 15:00, un spaţiu de dezbateri şi întâlniri literare, cu scriitori şi critici consacraţi.

” îşi propune să aducă în prim planul vieţii publice scriitori care au debutat în volum, care au confirmat, dar şi să descopere şi să încurajeze exponenţi ai noilor valuri literare. Scriitorii invitaţi la această primă ediţie vor fi , Livia Roşca şi . Criticii prezenţi la această ediţie de cenaclu pentru a nuanţa şi incita spiritele vor fi binecunoscutul scriitor şi critic şi tânărul critic şi eseist .

După o serie de închideri şi redeschideri, în spaţiul literar, al diverselor cenacluri care au funcţionat în Bucureşti cu întreruperi, este nevoie de un reper stabil pentru iubitorii de şi proză. Un cenaclu interactiv, care îşi propune să transmită în curând live, şi să devină o arhivă culturală de referinţă.

Intrarea este liberă oricărui iubitor de literatură şi de critică literară constructivă.

În funcţie de timpul rămas disponibil după încheierea “ostilităţilor” vom încerca să acordăm celor care vor veni pregătiţi să citească şansa de a se face remarcaţi, timpul alocat fiecărui amator de lectură fiind de maxim 5 minute, în limita timpului rămas disponibil după “main event”. Cei care doresc să citească în această duminică sunt invitaţi să îşi exprime intenţia prin email la adresa cenaclu@agonia.net.

De asemenea, cei care îşi doresc să citească în cadrul oficial al cenaclului, într-o ediţie viitoare, sub privirile şi tirul criticii, sunt rugaţi să ne trimită prin email la cenaclu@agonia.net câteva mostre din materialele proprii, furnizarea de materiale fiind recomandată în special în cazul în care respectivii autori nu sunt prezenţi pe www.agonia.ro.

Vă aşteptăm!

Referinţe web:
Jurnal Octavian Soviany
Jurnal Livia Roşca
Cenacluri Literare – partener media
Sapte Seri – partener media

Leave a Reply